آرگان چیست و از کجا آمده ؟

اغلب به آن طلای مایع می‌گویند. این طلا بومی مراکش و محصولی ارگانیک و استخراج شده از دانه‌های درخت آرگان است که روغن آرگان نام دارد. این درختان که به کندی رشد می‌کنند در سال ۱۹۹۸ توسط یونسکو به عنوان ذخیره‌گاه زیست‌کره اعلام شد. این درخت دانه‌های غنی از مواد مغذی مفید از جمله اسیدهای چرب و ویتامین E دارد که خواص بسیاری زیادی به ویژه برای پوست و مو دارد. به همین دلیل است که یک انتخاب خوب برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی هستند. برخی فکر می‌کنند این روغن‌ها بسیار گران قیمت هستند و فقط افراد مشهور و ثروتمند می‌توانند از آن استفاده کنند اما این‌طور نیست و هر کسی می‌تواند از مزایای روغن آرگان برای مو و بدن استفاده کند.

به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

11 − پنج =

12345